BeautifuLL General
İleti Sayısı : 68 Aldığı Rep : 0 Nerden : Zıkkımın Dibinden
| Konu: Röportaj > By_HayLaz Ptsi Tem. 05, 2010 1:04 pm | |
| *: *selam нαуℓαz ¢σ¢υq : *Selam *: *merhaba нαуℓαz ¢σ¢υq : *Merhaba *: *nasılsınız нαуℓαz ¢σ¢υq : *İyiyim sağolun Siz *? *: *çok şükür ben de iyiyim *size birkaç soru sormak istiyorum нαуℓαz ¢σ¢υq : *Buyrun, *: *tabii izniniz olursa? нαуℓαz ¢σ¢υq : *Sorabilirsiniz *: *size bir kaç soru soracağım şimdi ve bu yazdıklarımızı röPortaj olarak foruma koyacağım. *böylelikle üyelerimiz sizi daha iyi tanımış olacak. *öncelikle, *isminiz,yaşınız ve yaşadığınız şehir? нαуℓαz ¢σ¢υq : *İsmim Yusuf 11 Yaşındayım Ve Malatyada Yaşıyorum... *: *okula gidiyor musunuz? нαуℓαz ¢σ¢υq : *Evet Gidiyorum *: *kaçıncı sınıfa gidiyorsunuz? нαуℓαz ¢σ¢υq : *Allah İzin Verirse Bu Sene 6 Ya Gideceğim *: *inşallah. *peki,büyüyünce yapmak istediğiniz meslek veya hedefiniz var mı? *var ise nedir? нαуℓαz ¢σ¢υq : *Şu Anlık Bi Hedefim Yok Ama Hedefim Olursada Ya Bilgisayarla İlgili Bir Meslek Seçmek İstiyorum. *: *çok güzel. *hangi takımı tutuyorsunuz? нαуℓαz ¢σ¢υq : *Tabikide Galatasaray.. * *: *oo *favori oyuncunuz kimdir? *Galatasaray takımında yani. нαуℓαz ¢σ¢υq : *Arda Turan... *: *fanatik bir Galatasaraylı gibi duruyorsunuz. Gerçekten öyle misiniz? нαуℓαz ¢σ¢υq : *Sizce ? *: *fanatiksiniz *tatilde kitap okur musunuz? veya her zaman,istediğiniz zamanlar? нαуℓαz ¢σ¢υq : *Genellikle Uykum Gelmediği Zamanlar Okurum... *: *ne tür kitaplar okursunuz? roman,hikaye? нαуℓαz ¢σ¢υq : *Benim İçin Kitap Olsunda... *Türü Farketmez *: *peki.her ne kadar ayrıntılara girmek istemesem de,şunları öğrenmek istiyorum. *en sevdiğiniz yemek nedir? нαуℓαz ¢σ¢υq : *Tabikide Resmi Öğrenci Yemeği Olan Makarna... * *: * *ayakkabı numaranız? нαуℓαz ¢σ¢υq : *Çok Güzel Bi Soru Sordunuz.. *38 *: * *boyunuz ve kilonuz? нαуℓαz ¢σ¢υq : *1,55 *40 Kilo *: *gayet normal. *bilgisayarı her zaman mı oynarsınız yoksa canınız sıkıldığı zaman mı,gerektiği zaman mı? нαуℓαz ¢σ¢υq : *Genellikle Boş Olduğum Zaman... *: *kardeşiniz var mı? нαуℓαz ¢σ¢υq : *Evet Var.. Benimle İkiz.. *: *anlaşabiliyor musunuz? нαуℓαz ¢σ¢υq : *Evet Biraz Sorun Yaşansada Anlaşıyoruz... *: *hım. yine de Allah yardımcınız olsun. sizi daha fazla sıkmak istemem. isterseniz rÖportaja son verelim. нαуℓαz ¢σ¢υq : *Siz Bilirsiniz... *: *peki. Allah'a emanet olun. inşallah bir daha RÖPORTAJ yaparsak görüşürüz. нαуℓαz ¢σ¢υq : *İnşallah Görüşürüz... *: *güle güle.. *sağlıcakla kalın. *selametle..Sanırım bayağı kısa bir röportaj oldu ama inşallah devamı gelecek. Umarım şimdilik Yusuf arkadaşımızı yeteri kadar tanımışsınızdır. Diğer röportajlarımız öbür üyelerimizle,yani sizlerle de olacaktır. | |
|